Puls Festival, Prishtina , Kosovo

 • Venue
  Teatri ODA
  • Pallati i Rinise dhe Sportit, 111, Prishtina, KS
 • Date
  Fri, 12 Sep 2014
  22:00 - 08:00
 • Promoter
  TMM Records
 • Attending
  • 0
Are you a promoter?Submit event

© 2021 Resident Advisor Ltd. All rights reserved.